Kohët e fundit, zoti Cao, i cili jeton në Baoji Gaoxin 4th Road, ishte shumë i shqetësuar.Ai bleu një bravë inteligjente në dyqanin kryesor zyrtar të Suning Tesco për më shumë se 2600 juanë dhe iu desh më shumë se një muaj për të pasur probleme.Megjithëse shërbimi pas shitjes i bllokimit inteligjent organizoi tre vizita për të riparuar, problemi ende nuk u zgjidh.I zemëruar, zoti Cao shpenzoi para për të blerë dhe instaluar një bravë të një marke tjetër.

Z. Cao i tha gazetarit të Sanqin Metropolis Daily se në qershor të vitit të kaluar, ai bleu një "bravë inteligjente të gjurmëve të gishtërinjve Bosch FU750" në një dyqan zyrtar kryesor të quajtur Suning Tesco në Tmall për më shumë se 2600 juanë.Një muaj pas vendosjes së bravës inteligjente, dera nuk hapet dot dhe zotëria e familjes ka nevojë për shumë forcë për ta hapur.

“Në atë kohë, unë kontaktova Suning.com.Ata më dhanë shërbimin e klientit të Bosch WeChat dhe numrin e telefonit dhe më kërkuan të gjeja një tregtar Bosch për ta zgjidhur atë.Pasi tregtari erdhi te dera pas shitjes, ata thanë se aksesorët e dërguar nga tregtari nuk ishin të përputhshëm dhe nuk mund të riparoheshin.Tregtari dërgoi me postë për herë të dytë Pas shitjes u tha se aksesorët nuk ishin të plotë.Edhe pse hera e tretë ishte e përfunduar, stafi nuk e zgjidhi problemin thelbësor pas instalimit.”

“Ajo që i bën njerëzit të qeshin apo të qajnë edhe më shumë është se më 25 dhjetor të vitit të kaluar, kur do të hyja në shtëpi, nuk i kisha shtypur gjurmët e gishtave.Sapo tërhoqa dorezën, dera u hap.Kjo bëri që familja jonë të ndjente se bllokimi nuk ishte aspak i sigurt.Sidomos natën, isha gjithmonë i shqetësuar për sigurinë e derës dhe nuk mund të flija fare.”Z. Cao tha se kur ai negocioi përsëri me shërbimin e klientit të tregtarit në telefon, shërbimi ndaj klientit në fakt tha që produkti i tyre ishte në rregull, por kishte një problem me derën e shtëpisë.

Gazetari pa nga videoja e siguruar nga z. Cao se dera e pajisur me një bllokues inteligjent me gjurmë gishtash mund të hapet me një sinjal zanor "të kyçur" pasi dera mbyllet.Kur tërhiqet përsëri doreza, dera mund të hapet pa shtypur gjurmën e gishtit."Kjo është video që bëra kur bllokimi inteligjent dështoi në atë kohë."Z. Cao u tha gazetarëve se aktualisht, shërbimi ndaj klientit Suning.com u kërkon tregtarëve që kërkojnë bravë inteligjente dhe pasi tregtarët i kanë riparuar vazhdimisht dhe ende nuk mund t'i përdorin ato, ata nuk do të thonë më "dera është me defekt" Prano.

Më 11 janar, sipas numrit të telefonit në faturë të dhënë nga zoti Cao, reporteri telefonoi shumë herë Suning Tesco Yanliang Co., Ltd., por askush nuk u përgjigj.Përpara kësaj, një personel mashkull i shërbimit ndaj klientit i "Linja telefonike e shërbimit të klientit Bosch Smart Lock" deklaroi se linja telefonike ishte një linjë telefonike e shërbimit të klientit, jo një linjë telefonike e intervistës së gazetarëve dhe refuzoi të intervistohej nga gazetarët.Në të njëjtën kohë, gazetari u informua se produkti ishte blerë në Suning.com dhe tani që ka një problem, duhet të kontaktoni Suning.com për ta zgjidhur atë në vend të tyre.


Koha e postimit: Jan-13-2021