Cilindra dhe çelësa/K cilindra kyçe

Përshkrim i shkurtër:

CILINDRI I NIVELIT SUPER B MIRATON KOHEZIVINË KOHEZIVE TË STRUKTURËS SË PUNËSISË TË MIRË TË SAKTËSISË TË KLASËS BOTËRORE.Punim i shkëlqyeshëm, duke adoptuar një makinë të avancuar ndërkombëtare italiane për kafshimin e kompjuterit, e cila bën çelësa dhe cilindra të strukturuar të rreptë me precizion të lartë. Çelësat unike kundër klonimit janë të dizajnuara, numri i kombinuar falas i bitave të ndryshëm të çelësave arrin mbi 1,250,000 lloje me shkallë të ulët të hapjes së ndërsjellë, anti-prizë e fortë me rrëshqitës montim, shufër çeliku dhe gjilpërë çeliku kundër shpimit, i sigurt në krye.


Detajet e produktit

Prezantimi i produktit:

Skena e produktit

detajet e produktit

Veçoritë

●Precision i lartë dhe siguri e lartë.Shkalla e ndërhapjes për 10 kunja në shpërndarjen e rreshtave të dyfishtë paralele me kombinimin e shumë niveleve dhe shumë hapave, mund të jetë më pak 0,01%.

● Kundër këputjes.Kunjat e profilizuara.

● Kundër shpimit, kunjat e vendosura kundër shpimit.

● Kundër dyfishimit. Rruga kryesore unike.

● Siguri e lartë. Bitet kryesore koordinohen me kunjat paralele.

● Besueshmëria.Kaloi testin e ciklit max.100,000 copë.

● Karta e sigurisë.Përdorni kartën për të kontaktuar furnizuesin për të shtuar më shumë çelësa.

● Ngjyra: SIN, AB, AC, PN.

Zhvillimi i aplikacionit:

● Çelësat e ndërtimit AB të zgjerueshëm.

● E aplikueshme për mortizimin e Standardit Evropian.

Detajet e paketimit:

Kuti 1X me ngjyra

1X Kartë

Çelësat 3X

Vidë 1X M5

1X Kartoni

Karakteristikat Teknike


  • E mëparshme:
  • Tjetër: