Цилиндри и цилиндри со клуч/К

Краток опис:

ЦИЛИНДРОТ НА СУПЕР Б НИВО УСВОИ СВЕТСКА КЛАСА НА МЕСИНСКИ ПРЕЦИЗНИ КОХЕЗИВНОСТ НА СТРУКТУРАТА НА РАБОТАТА.Одлична изработка, усвојување на меѓународна напредна италијанска компјутерска машина за гризење, која прави висока прецизност, строги структурирани клучеви и цилиндри. Уникатните клучеви против клонирање се дизајнирани бесплатен комбиниран број на разновидни битови за клучеви што достигнува над 1.250.000 типови со ниска меѓусебна отворена стапка силен анти-приклучок со лизгач склопување, челична шипка и челична игла против дупчење, врвна безбедно.


Вовед во производ:

Сцена на производот

Детали за производот

Карактеристики

lВисока прецизност и висока безбедност.Стапката на меѓусебно отворање за 10 пинови во дистрибуција на двојни паралелни редови со комбинација на повеќе нивоа и повеќе чекори, може да биде помала од 0,01%.

● Против кинење.Профилираните пинови.

● Анти-дупчење, имплементираните иглички против дупчење.

● Анти-дуплирање. Уникатниот приклучок.

● Висока безбедност. Битови на клучеви се координираат со паралелни пинови.

● Доверливост.Положен циклус тест од макс.100.000 парчиња.

● Безбедносна картичка.Користете ја картичката за да контактирате со добавувачот за да додадете повеќе клучеви.

● Боја: SIN, AB, AC, PN.

Развој на апликација:

● AB Конструктивни клучеви што се продолжуваат.

● Применливо за лопатката со европски стандард.

Детали за пакување:

1X кутија во боја

1X картичка

3X клучеви

1X М5 завртка

1X картон

Технички карактеристики


  • Претходно:
  • Следно: