Cilindra dhe cilindra kyç/B

Përshkrim i shkurtër:

Roje e shtëpisë- Një cilindër i thjeshtë ju mban të sigurt dhe zgjidhje të re sigurie për shtëpinë tuaj.
cilindri i nivelit super b miraton kohezivitetin e strukturës së saktë të mjeshtërisë prej bronzi të klasit botëror.Punim i shkëlqyeshëm, duke adoptuar një makinë të avancuar ndërkombëtare italiane për kafshimin e kompjuterit, e cila bën çelësa dhe cilindra të strukturuar të rreptë me precizion të lartë. Çelësat unike kundër klonimit janë të dizajnuara, numri i kombinuar falas i bitave të ndryshëm të çelësave arrin mbi 1,250,000 lloje me shkallë të ulët të hapjes së ndërsjellë, anti-prizë e fortë me rrëshqitës montim, shufër çeliku dhe gjilpërë çeliku kundër shpimit, i sigurt në krye.


Detajet e produktit

Prezantimi i produktit:

Skena e produktit

detajet e produktit

Veçoritë

● Siguria e lartë.Dizajni me 6 kunja me një rresht të vetëm Kombinim diferencial shumëfazor Shpejtësia e ulët e ndër-zhbllokimit.

● Dëshmi për ngacmim.Përdorimi i kunjit të deformuar.

● Anti-stërvitje.Bulon çeliku me bulë.

● Ngjyra: SIN, AB, AC, PN.

● Siguria e lartë.Dizajni me 6 kunja me një rresht të vetëm Kombinim diferencial shumëfazor Shpejtësia e ulët e ndër-zhbllokimit.

● Prova e vjedhjes.Topi magnetik i patentuar unik rrit sigurinë e çelësit.

● Karta e sigurisë.Përdorni kartën për të kontaktuar furnizuesin për të shtuar më shumë çelësa.

Zhvillimi i aplikacionit:

● Çelësat e ndërtimit ABC të zgjerueshëm.

● E aplikueshme për mortizimin e Standardit Evropian.

Detajet e paketimit:

Kuti 1X me ngjyra

1X Kartë

● Tastet 3X

● Vidë 1X M5

● Kartoni 1X

Karakteristikat Teknike


  • E mëparshme:
  • Tjetër: