Цилиндри и цилиндри со клуч/Б

Краток опис:

Куќен чувар- Едноставен цилиндар ве одржува безбедни и ново безбедносно решение за вашиот дом.
Цилиндарот од супер б ниво ја прифаќа прецизноста на месинг од светска класа, извонредната изработка на структурата кохезивност.Одлична изработка, усвојување на меѓународна напредна италијанска компјутерска машина за гризење, која прави висока прецизност, строги структурирани клучеви и цилиндри. Уникатните клучеви против клонирање се дизајнирани бесплатен комбиниран број на разновидни битови за клучеви што достигнува над 1.250.000 типови со ниска меѓусебна отворена стапка силен анти-приклучок со лизгач склопување, челична шипка и челична игла против дупчење, врвна безбедно.


Вовед во производ:

Сцена на производот

Детали за производот

Карактеристики

● Врвна безбедност.Дизајн со 6 пинови со единечен ред Повеќестепена диференцијална комбинација Ниска стапка на меѓуотклучување.

● Доказ за манипулации.Користење на деформиран игла.

● Анти-дупчалка.Завртка од челик.

● Боја: SIN, AB, AC, PN.

● Врвна безбедност.Дизајн со 6 пинови со единечен ред Повеќестепена диференцијална комбинација Ниска стапка на меѓуотклучување.

● Доказ за кражба.Уникатната патентна магнетна топка ја зголемува безбедноста на клучот.

● Безбедносна картичка.Користете ја картичката за да контактирате со добавувачот за да додадете повеќе клучеви.

Развој на апликација:

● АБЦ Конструктивни клучеви се продолжуваат.

● Применливо за лопатката со европски стандард.

Детали за пакување:

1X кутија во боја

1X картичка

● 3X копчиња

● 1X М5 завртка

● 1X картон

Технички карактеристики


  • Претходно:
  • Следно: