Keyplus Smart lock - lock hotel HT-22 ka dëshmuar një moment të ëmbël dhe romantik të një propozimi për martesë!

Ne jo vetëm që ruajmë sigurinë e shtëpisë tuaj, por edhe ndajmë ëmbëlsinë me ju!

 

 

Skenari i Aplikimit të Kyçjes së Hotelit HT-22:


Koha e postimit: Nëntor-16-2021