Keyplus Smart брава - хотелска брава HT-22 беше сведок на сладок и романтичен момент на предлог за брак!

Ние не само што ја чуваме безбедноста на вашиот дом, туку и ја споделуваме сладоста со вас!

 

 

Сценарио за примена на хотелско заклучување HT-22:


Време на објавување: 16-11-2021 година