Marka KEYPLUS me cilësi të lartë, dizajn elegant dhe në modë, do të udhëheqë drejtimin e ardhshëm të industrisë së bllokimit.

Që nga viti 1993, ekipi ynë është fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e bravave inteligjente për shumë vite.Me trendin e kohërave, kërkimet tona mbi produktet dhe tregun janë thelluar, dhe gradualisht në drejtimin e inteligjencës së plotë.

Për sa i përket kërkimit dhe zhvillimit të bllokimit inteligjent të hotelit, ne kemi zgjidhje profesionale të sistemit të menaxhimit të bllokimit të hotelit.Ai përfshin sistemin elektronik të kyçjes së hotelit, sistemin e kontrollit të aksesit, sistemin e kursimit të energjisë, sistemin e sigurisë, sistemin e menaxhimit të logjistikës, pajisjet mbështetëse të harduerit, ndërfaqen e të dhënave API që mund të lidhen me softuerin e menaxhimit të hotelit;

Menaxhimi i integruar dhe sistematik i aplikacioneve mund të sigurojë gjithashtu një skemë të sigurt dhe të përshtatshme të menaxhimit për shkollat, spitalet, ndërtesat e zyrave, qeverinë, ushtrinë dhe vende të tjera publike.Kyçja inteligjente KEYPLUS ofron kontroll të pjekur dhe të përsosur të aksesit, sistem fleksibël dhe të përshtatshëm të menaxhimit për të siguruar vërtetimin e fluksit të personelit, gjurmimin e të dhënave dhe të drejtat e aksesit.

Ne jemi vazhdimisht duke inovuar dhe zhvilluar, duke shpresuar të japim më shumë kontribute në kauzën e sigurisë njerëzore.


Koha e postimit: 23 korrik 2020