Cilindra dhe cilindra kyç/MS Keyway

Përshkrim i shkurtër:

CILINDRI I NIVELIT SUPER B MIRATON KOHEZIVINË KOHEZIVE TË STRUKTURËS SË PUNËSISË TË MIRË TË SAKTËSISË TË KLASËS BOTËRORE.Punim i shkëlqyeshëm, duke adoptuar një makinë të avancuar ndërkombëtare italiane për kafshimin e kompjuterit, e cila bën çelësa dhe cilindra të strukturuar të rreptë me precizion të lartë. Çelësat unike kundër klonimit janë të dizajnuara, numri i kombinuar falas i bitave të ndryshëm të çelësave arrin mbi 1,250,000 lloje me shkallë të ulët të hapjes së ndërsjellë, anti-prizë e fortë me rrëshqitës montim, shufër çeliku dhe gjilpërë çeliku kundër shpimit, i sigurt në krye.


Detajet e produktit

Prezantimi i produktit:

Skena e produktit

detajet e produktit

Veçoritë

Siguri e lartë.Shkalla e ndërhapjes për kombinime të shumta të kunjave të cilindrit dhe pjesëve lëvizëse mund të jetë më pak se 0,01%.

● Përmirësoni Anti-snaping.Struktura e pjesëve lëvizëse dhe shufrave të çelikut dhe shufrave të çelikut.

Kundër shpimit. Kunja lundruese ndërvepron me rrotat e dyfishta dhe kunjat e profilizuara.

● Siguri e lartë.Kombinimi i kunjave me rresht të vetëm dhe tastierës zig-zag.

l● Kundër dyfishimit.Rrotat e dyfishta.

● Karta e sigurisë.Përdorni kartën për të kontaktuar furnizuesin për të shtuar më shumë çelësa.

● Ngjyra: SIN, AB, AC, PN.

Zhvillimi i aplikacionit:

● Çelësat e ndërtimit AB të zgjerueshëm

● E aplikueshme për mortizimin e Standardit Evropian

Detajet e paketimit:

●Kuti 1X me ngjyra

●1X Kartë

● Tastet 3X

●1X M5 Vidë

● Kartoni 1X

Karakteristikat Teknike


  • E mëparshme:
  • Tjetër: