Цилиндри и цилиндри со клуч/MS Keyway

Краток опис:

ЦИЛИНДРОТ НА СУПЕР Б НИВО УСВОИ СВЕТСКА КЛАСА НА МЕСИНСКИ ПРЕЦИЗНИ КОХЕЗИВНОСТ НА СТРУКТУРАТА НА РАБОТАТА.Одлична изработка, усвојување на меѓународна напредна италијанска компјутерска машина за гризење, која прави висока прецизност, строги структурирани клучеви и цилиндри. Уникатните клучеви против клонирање се дизајнирани бесплатен комбиниран број на разновидни битови за клучеви што достигнува над 1.250.000 типови со ниска меѓусебна отворена стапка силен анти-приклучок со лизгач склопување, челична шипка и челична игла против дупчење, врвна безбедно.


Вовед во производ:

Сцена на производот

Детали за производот

Карактеристики

Висока безбедност.Стапката на меѓусебно отворање за повеќе комбинации на иглички на цилиндрите и подвижни парчиња може да биде помала од 0,01%.

● Подобрете ја заштитата од кинење.Структура на подвижни парчиња и челични шипки и челични шипки.

Против дупчење. Пловечкиот игла е во интеракција со двојни тркала и профилирани иглички.

● Висока безбедност.Комбинација на иглички од еден ред и цик-цак клуч.

l● Против дуплирање.Двојните тркала.

● Безбедносна картичка.Користете ја картичката за да контактирате со добавувачот за да додадете повеќе клучеви.

● Боја: SIN, AB, AC, PN.

Развој на апликација:

● AB Конструктивни клучеви што се продолжуваат

● Применливо за лопатката со европски стандард

Детали за пакување:

●1X кутија во боја

●1X картичка

●3X копчиња

●1X М5 завртка

●1X картон

Технички карактеристики


  • Претходно:
  • Следно: