Cilindra dhe çelësa/KS cilindra kyçe

Përshkrim i shkurtër:

Kunjat e dyfishta, brazda gjarpëri, cilindër kundër vjedhjes me siguri të lartë me tre kombinime.
Punim i shkëlqyeshëm, duke adoptuar një makineri të avancuar ndërkombëtare italiane për kafshimin e kompjuterit, e cila bën çelësa dhe cilindra të strukturuar të rreptë me precizion të lartë.Telesat unike kundër klonimit janë projektuar, numri i kombinuar falas i bitave të ndryshëm të çelësave arrin mbi 1,250,000 lloje me shkallë të ulët të hapjes së ndërsjellë, anti-prizë e fortë me rrëshqitës montim, shufër çeliku dhe gjilpërë çeliku kundër shpimit, i sigurt në krye.Cilindri i nivelit Super B miraton kohezivitetin e strukturës së shkëlqyer të precizionit prej bronzi të klasit botëror.


Detajet e produktit

detajet e produktit

Skena e produktit

Prezantimi i produktit

Veçoritë

● Siguri e lartë.Shkalla e ndërhapjes është më pak se 0,001% nga kombinimet e shumta të kunjave të cilindrave dhe pjesëve lëvizëse.

● Përmirësoni Anti-snaping.Struktura e pjesëve lëvizëse dhe shufrave të çelikut.

● Kundër shpimit.Kunjat e vendosura kundër shpimit.

● Ngjyra: SIN, AB, AC, PN.

● Besueshmëria: SIGURIA KRYESORE.Kundër dyfishimit.

● Karta e sigurisë.Përdorni kartën për të kontaktuar furnizuesin për të shtuar më shumë çelësa.

Zhvillimi i aplikacionit:

● Çelësat e ndërtimit AB të zgjerueshëm.

● E aplikueshme për mortizimin e Standardit Evropian.

Detajet e paketimit:

● Kuti 1X me ngjyra

● Kartë 1X

● Tastet 3X

● Vidë 1X M5

● Kartoni 1X

Specifikime teknike:


  • E mëparshme:
  • Tjetër: