Цилиндри и клуч/KS Keyway цилиндри

Краток опис:

Иглички со двојна линија, змиски жлеб, високо безбедносен цилиндар против кражба од три комбинации.
Одлична изработка, усвојување на меѓународна напредна италијанска машина за гризење компјутери, која прави висока прецизност, строги структурирани клучеви и цилиндри. Уникатните клучеви против клонирање се дизајнирани бесплатен комбиниран број на разновидни битови за клучеви што достигнува над 1.250.000 типови со ниска меѓусебна отворена стапка силен анти-приклучок со лизгач склопување, челична шипка и челична игла против дупчење, врвна безбедно.Цилиндарот од супер Б ниво ја усвојува светската класа месинг прецизност на извонредната изработка на структурата на кохезивност.


Детали за производот

Сцена на производот

Вовед во производот

Карактеристики

● Висока безбедност.Стапката на меѓусебно отворање е помала од 0,001% поради неговите повеќекратни комбинации на иглички на цилиндрите и подвижни парчиња.

● Подобрете ја заштитата од кинење.Структура на подвижни парчиња и челични шипки.

● Против дупчење.Имплементираните иглички против дупчење.

● Боја: SIN, AB, AC, PN.

● Доверливост: КЛУЧНА БЕЗБЕДНОСТ.Анти-дуплирање.

● Безбедносна картичка.Користете ја картичката за да контактирате со добавувачот за да додадете повеќе клучеви.

Развој на апликација:

● AB Конструктивни клучеви што се продолжуваат.

● Применливо за лопатката со европски стандард.

Детали за пакување:

● 1X кутија во боја

● 1X картичка

● 3X копчиња

● 1X М5 завртка

● 1X картон

Техничка спецификација:


  • Претходно:
  • Следно: