Cilindra dhe cilindra kyç/MM

Përshkrim i shkurtër:

Cilindër i sigurisë së lartë me çelës special: PIN-IN-PIN+ZIGZAG KEYWAY+FLOAT BALL.
CILINDRI I NIVELIT SUPER B MIRATON KOHEZIVINË KOHEZIVE TË STRUKTURËS SË PUNËSISË TË MIRË TË SAKTËSISË TË KLASËS BOTËRORE.
Punim i shkëlqyeshëm, duke adoptuar një makinë të avancuar ndërkombëtare italiane për kafshimin e kompjuterit, e cila bën çelësa dhe cilindra të strukturuar të rreptë me precizion të lartë.Telesat unike anti-klonuese janë projektuar. montim, shufër çeliku dhe gjilpërë çeliku kundër shpimit, i sigurt në krye.


Detajet e produktit

Prezantimi i produktit

Skena e produktit

detajet e produktit

Veçoritë

Karakteristikat teknike:

● Saktësi e lartë dhe siguri e lartë.Shkalla e ndër-hapjes për kombinimin e shumëfishtë të kunjave dhe pjesëve lëvizëse, mund të jetë më pak se 0,01%.

● Përmirësoni Anti-snaping.Struktura e pjesëve lëvizëse dhe shufrave të çelikut.

● Siguri e veçantë. Pini celular ndërvepron me shiritat e patentuar dhe të fshehur.

● Kundër shpimit, kunjat e vendosura kundër shpimit.

● Siguri e lartë.Kunjat me kunja dhe tastierë zig-zag.

● Kundër dyfishimit.Pini i patentuar celular përmirëson sigurinë e çelësit.

● Besueshmëria.Ka kaluar testin e ciklit maksimumi 70,000 herë.

● Karta e sigurisë.Përdorni kartën për të kontaktuar furnizuesin për të shtuar më shumë çelësa.

● Ngjyra: SIN, AB, AC, PN.

Zhvillimi i aplikacionit:

● Çelësat e ndërtimit AB të zgjerueshëm.
● E aplikueshme për mortizimin e Standardit Evropian.

Detajet e paketimit:

● Kuti 1X me ngjyra

● Kartë 1X

● Tastet 3X

● Vidë 1X M5

● Kartoni 1X


  • E mëparshme:
  • Tjetër: