Cilindra dhe cilindra me çelës/M

Përshkrim i shkurtër:

Cilindër me siguri të lartë me shpime an-ti dhe dizajn kunjat e brendshme-të jashtme.
CILINDRI I NIVELIT SUPER B MIRATON KOHEZIVINË KOHEZIVE TË STRUKTURËS SË PUNËSISË TË MIRË TË KLASËS SË BOTËRORE SAKTËSIA E SAKTËSISË.Punim i shkëlqyeshëm, duke adoptuar një makinë të avancuar ndërkombëtare italiane për kafshimin e kompjuterit, e cila bën çelësa dhe cilindra të strukturuar të rreptë me precizion të lartë. Çelësat unike kundër klonimit janë të dizajnuara, numri i kombinuar falas i bitave të ndryshëm të çelësave arrin mbi 1,250,000 lloje me shkallë të ulët të hapjes së ndërsjellë, anti-prizë e fortë me rrëshqitës montim, shufër çeliku dhe gjilpërë çeliku kundër shpimit, i sigurt në krye.


Detajet e produktit

Prezantimi i produktit:

Skena e produktit

detajet e produktit

Veçoritë

●Saktësi e lartë dhe siguri e lartë.Shkalla e hapjes së ndërsjellë për kombinimin me dy kunja të kunjave nënë dhe son-pin, mund të jetë më e ulët se 0.01%.

● Përmirësoni Anti-snaping.Struktura e pjesëve lëvizëse dhe shufrave të çelikut.

● Kundër shpimit, kunjat e vendosura kundër shpimit.

● Siguri e lartë.Kombinimi i kunjave me kunja.

● Besueshmëria.Kaloi testin e ciklit max.70,000 herë.

● Karta e sigurisë.Përdorni kartën për të kontaktuar furnizuesin për të shtuar më shumë çelësa.

● Ngjyra: SIN, AB, AC, PN.

Zhvillimi i aplikacionit:

● Çelësat e ndërtimit ABC të zgjerueshëm

● E aplikueshme për mortizimin e Standardit Evropian

Detajet e paketimit:

Kuti 1X me ngjyra

1X Kartë

Çelësat 3X

Vidë 1X M5

1X Kartoni

Karakteristikat Teknike


  • E mëparshme:
  • Tjetër: