KEYPLUS na valaʻaulia e auai i le CMS2021 Shanghai International Hotel ma Commercial Space Expo, lea e faʻatulagaina e lefa'alapotopotoga fa'ale-aganu'u fa'alotoifale pei oMatagaluega o Fale ma Atina'e o Taulaga-Nu'u ma le Fale Fa'ata'ita'i Fa'aleaganu'u, ma isi, mai le aso 30 o Mati e o'o ia Aperila 2nd.

小图6
小图3
小图5

I le taimile fa'aaliga, KEYPLUS na fa'atosina manuia le to'atele o tagata fa'atau ma le fiafia o malo.O oloa sili ona lelei, auaunaga sili atu ma le naunautai atoatoa na maua ai e KEYPLUS le viia o le tele o tagata faatau pisinisi faletalimalo, oe na tuuina atu le aloaiaina o le faiga loka faletalimalo a KEYPLUS ma oloa loka fou, ma o le toatele oi latou na oo lava i le maliliega i luga o le poloaiga ma sainia. o konekarate i luga o le nofoaga.

小图7
小图8

O le aufaasālalau na tosina i le maualuga o le lauiloa o le KEYPLUS's booth ma faia ai se faatalanoaga ia Mr. Jiang - KEYPLUS's general manager, na ia faia se folasaga o le KEYPLUS brand ma oloa fou i luga o le faleoloa i tagata uma, faapea foi ma le lelei o oloa. ma tekinolosi.

小图1

Taimi meli: Apr-24-2021